White Caviar Eye Extraordinaire

Nieuwe Oogcrème White Caviar Extraordinaire La Prairie kopen en vekrijgbaar bij the art of skincare

 


De uitzonderlijke moleculen van licht

Geïnspireerd door de kracht van het licht, ontwikkelde La Prairie White Caviar Eye Extraordinaire met Lumidose, het meest krachtige verlichtende molecuul.

De nieuwe oogcrème helpt het gevoel van stevigheid te herstellen en schaduwen en contrasten in het gebied rondom de ogen te vervagen. De huid voelt comfortabel aan, de elasticiteit en vochtgehalte zijn verbeterd. White Caviar Crème Extraordinaire biedt uitzonderlijke resultaten waardoor donkere vlekjes en andere huidverkleuringen al in twee weken zijn verminderd.

De weelderige en hydraterende crème beschermt tegen een vale huid als gevolg van vervuilende invloeden van buitenaf.Toepassing

Begin de ervaring met het aanbrengen van de oogcrème. Druk met de wijsvinger op de verdieping op de pot en veeg vervolgens met de punt van de ringvinger over de formule. Breng aan rond de oogzone met een druk en rolgebaar, beginnend onder het oog in de binnenste hoek en op weg naar de tempel. Gebruik vervolgens de keramische parel. Begin onder het oog in de binnenste hoek. Rol de verkoelende keramische parel rond het ooggebied voor een puffende massage.


White Caviar Eye Extraordinaire is te koop bij the art of skincare

Alle producten La Prairie, klik hier…

The art of skincare is 25 jaar specialist La Prairie behandelingen, klik hier…

La Prairie Facials en tarieven, klik hier…


White Caviar Eye Extraordinaire is een product uit de White Caviar-serie.

In deze serie leveren wij ook de White Caviar Crème Extraordinaire, een romige crème die bijdraagt ​​aan een duidelijke vermindering van de zichtbaarheid en intensiteit van ouderdomsvlekken, waardoor hun uiterlijk lichter wordt. De crème verbetert het uiterlijk van een doffe, verkleurde huid, het verfijnt de textuur en laat de huid steviger aanvoelen. Lees hier…

Dit product is ook te koop bij the art of skincare.


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak plannen La Prairie Facialsof mail 

info@theartofskincare.nl