Skin Caviar Harmony L’Extrait

La Prairie Skin Caviar Harmony L’Extrait

Intensief herstellend extract

Skin Caviar Harmony L’Extrait, verrijkt met Caviar Infinite, is een intensief extrait dat de jeugdige harmonie herstelt door de verticale lagen in de huid te versterken en te verstevigen. Na verloop van tijd wordt de contour hersteld, herwint de huid haar stevigheid en verminderen rimpels zichtbaar. De jeugdige harmonie is verankerd.

Gebruik

Breng ’s ochtends en ’s avonds aan na reiniging, tonifiëren en na het aanbrengen van lotion en verzorgingsproducten voor de ogen. Bekijk de speciale ‘How To Video’ en ontdek de methode van aanbrengen en het Kenmerkende Contouringgebaar. Laat de crème volledig intrekken alvorens te vervolgen met Skin Caviar Liquid Lift en uw favoriete Skin Caviar crème. Skin Caviar Harmony L’Extrait richt zich op de verticale lagen in de huid, terwijl Skin Caviar Liquid Lift zich richt op de horizontale lagen in de huid, zoals het collageennetwerk. Samen bieden ze een holistische benadering van lifting en versteviging.Een nieuw tijdperk van lifting en versteviging

La Prairie heeft de sleutel tot de harmonie van jeugdigheid ontdekt – de huidligamenten, de verticale lagen die de huid verankeren aan haar fundering. Naarmate we ouder worden, verzwakken deze lagen en heeft de zwaartekracht effect op de hele huid. De jeugdige harmonie gaat verloren.


Skin Caviar Harmony L’Extraitis is te koop bij the art of skincare

Alle producten La Prairie, klik hier…

The art of skincare is 25 jaar specialist La Prairie behandelingen, klik hier…

La Prairie Facials en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak plannen La Prairie Facialsof mail 

info@theartofskincare.nl