Team

Mieke Kok

Mieke Kok | The art of skincare Dertig jaar geleden opende ik mijn instituut in Soest. Meebewegend met de vele veranderingen van ons vak zijn wij uitgegroeid tot een bekend en gewaardeerd huidverzorgingsinstituut in de regio. La Prairie is voor mij al meer dan 25 jaar een waardevolle partner. Innovatief, vooruitstrevend en met z’n bijzonder geavanceerde facials maken het voor mij compleet om er mee te werken. Daarnaast richt ik mij op de ‘anti-aging’ bindweefselmassage voor gezicht en decolleté. Voor mij is het belangrijk dat u een bezoek aan ons instituut ervaart als een speciaal moment voor uzelf.

Elly Schilte

Elly Schilte | Th art of skincare Al 19 jaar werk ik bij the art of skincare Dankzij het aanstekelijke enthousiasme van Mieke heb ik mijn beroep als schoonheidsspecialiste continu op een hoog niveau weten te houden. Ik werk met veel plezier met het cosmetica-huis Valmont. Op gebied van anti-aging zeer effectief en het zijn heerlijke gezichtsbehandelingen om te ondergaan.
Mijn specialisatie is de acne-behandeling. Samen met Dermalogica zet ik mij in voor het voorkomen en bestrijden van ontstekingen.

Megan van Hattum

Megan van Hattum | The art of skincare Soest Het is een gevoel en een drive die ervoor zorgen dat ik met veel plezier doe waar ik goed in ben. Ik ben pedicure en specialist in CND Shellac bij the art of skincare en ga voor het hoogst haalbare resultaat. Als schoonheidsspecialiste werk ik graag met Dermalogica. Ik stel voor u de juiste behandeling samen, rekening houdend met uw wensen. Resultaat en genieten gaan voor mij dan ook heel goed samen.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl