Dermalogica Treatments


Behandelingen Dermalogica Treatments Soest Baarn Laren Hilversum Gooi Amersfoort

Pro Skin 30

​Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyper pigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

€45,-


Pro Skin 60

Een gezichtsbehandeling van 60 minuten, gericht op huidverbetering en resultaat.

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Deze behandeling is incl Brow Shape

€77,50


Pro Skin 75

Een ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling van 75 minuten. Huidverbetering op het hoogste niveau! Deze geavanceerde behandeling wordt aangepast op de individuele behoeftes van je huid. Wij kunnen ons richten in het bijzonder op problemen zoals dehydratatie, gevoeligheid, vroegtijdige veroudering en acne. Wij streven naar een huid die in optimale conditie en gezond is.

Onze Face Mapping, een professionele huidanalyse in elke behandeling, zorgt voor een maximale aanvulling.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Deze behandeling is incl Brow Shape

€85,-


Pro Skin Expert Active

Bijzonder bij deze behandeling is dat onze gepersonaliseerde behandeling van 75 minuten wordt uitgebreid met het Cooling Contour Mask. Dit masker biedt een onmiddellijke verstevigende sensatie en verbetert de opname van de actieve werkstoffen die gekozen zijn voor je persoonlijke huidbehoefte en wensen.

Deze behandeling is incl Brow Shape

€112,50


Pro Power Peel

Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe. Een Pro Power Peel is ​ een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid. Lees voor het maken van een afspraak goed de voorzorgsrichtlijnen door.

€75,=

Voorzorgsrichtlijnen en Contra-indicaties 

Lees verder
Houd rekening met het volgende bij het boeken van een Pro Power Peel Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfoliërende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac.

De behandeling wordt niet uitgevoerd als je zwanger bent. De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt.

Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acné zoals Isotretinoïne (RoAccutane). Exfolieer niet 2-3 dagen voor de behandeling.

Hars of wax het gelaat niet 24 uur voor of na de behandeling.

(voor de mannen) Zorg dat je je minimaal 24 uur van te voren nat geschoren hebt of indien elektrische minimaal 2 uur van te voren.

Ga niet onder de zonnebank een week voor de behandeling.

Een zonverbrande huid is een contra-indicatie voor de behandeling. Als er botox of injectables zijn ingespoten dan moet dit minimaal een week geleden zijn.

Bij een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.


Dermalogica Huidexperts | Laren Hilversum GooiProducten van Dermalogica zijn te koop bij the art of skincare

The art of skincare is Dermalogica Expert


Dermalogica | nieuwe producten


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl