Skin Caviar Luxe Cream | Nieuw!

Skin Caviar Luxe Cream La Prairie te koop bij the art of skincare

Intensief herstellend extract

De nieuwe La Prairie Skin Caviar Luxe Cream helpt de stofwisseling van de huid te ondersteunen en de huidstructuur zichtbaar te herstellen.

In 2023 zetten de baanbrekende wetenschappers van La Prairie de volgende stap in lifting en versteviging door zich te richten op het leven in de huid. De geperfectioneerde Skin Caviar Luxe Cream combineert voor het eerst de onlangs ontwikkelde Caviar Micro-Nutrients met Caviar Premier om de stofwisseling van de huid te ondersteunen en uiteindelijk haar jeugdige structuur te herstellen. Na verloop van tijd wordt de huid verrijkt met nieuw leven en is ze gelift, verstevigd en egaler. De kenmerkende kobaltblauwe kleur van de pot, geïnspireerd door kunstenares Niki de Saint Phalle, kreeg een nieuw, lichter ontwerp met gerecycled en recyclebaar glas.

Ingrediënten

  • Caviar premier
  • Caviar Micro-Nutrients
  • Het Exclusive Cellular Complex™

De nieuwe La Prairie Skin Caviar Luxe Cream biedt een buitengewoon tastbare ervaring. De rijke, ivoorkleurige crème brengt moeiteloos aan op de huid voor een fluweelzacht resultaat.

Gebruik

Breng ’s ochtends en ’s avonds aan na reiniging, tonifiëren en het aanbrengen van lotion, serum en oogbehandeling. Doseer met de spatel een kleine hoeveelheid op de vingertoppen. Verdeel gelijkmatig over gezicht en hals en vermijd daarbij het gebied rondom de ogen. Volledig laten intrekken. Gebruik ’s ochtends UV-bescherming.De nieuwe Skin Caviar Luxe Cream is te koop bij the art of skincare

Alle producten La Prairie, klik hier…

The art of skincare is 25 jaar specialist La Prairie behandelingen, klik hier…

La Prairie Facials en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak plannen La Prairie Facialsof mail 

info@theartofskincare.nl