Smart Response Serum

Dermalogica smart response serum

Maak kennis met ons meest geavanceerde serum ooit

Jouw huid communiceert met jou zonder dat je altijd door hebt wat er wordt gezegd. Dankzij technologie zijn we in staat om ons leven te stroomlijnen, maar onze skin care routines zijn steeds complexer & niet perse slimmer geworden. We maken dagelijks gebruik van smart technologie en het wordt tijd dat we hetzelfde verwachten van onze skincare producten.

Smart response technologie

  • Hydrateert, detecteert verstoring van de barrière functie,  versterkt de huidbarrière en verbetert de vochtbalans.
  • Verstevigt, detecteert verzwakte collageen vezels, verbetert hun conditie en verstevigt de huidstructuur voor het zichtbaar verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
  • Verheldert, detecteert een toename van de melanine productie en normaliseert deze voor een meer egale en heldere huid.
  • Verzacht, detecteert de inflammatierespons, neutraliseert vrije radicalen die roodheid en gevoeligheid veroorzaken en kalmeert de huid.

Ontdek de ingrediënten

Galluszuur van Japanse Cornelia Cherry, detecteert de ontstekingsreactie van de huid en activeert om te helpen kalmeren en roodheid te verminderen

Mannose-6-fosfaat, detecteert zwakte van collageen, wat kan leiden tot fijne lijntjes en rimpels – reageert op de eerste tekenen van zichtbare huidveroudering om de huid gladder en steviger te maken.

Maak een selfie, en krijg een slimmer inzicht in de behoefte van je huid. klik hier…Smart Response Serum is te koop bij the art of skincare en via de webshop

The art of skincare is Dermalogica Expert

Dermalogica Treatments en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl