Skin Caviar Liquid Lift

Skin Caviar Liquid Lift La Prairie Soest Baarn Amersfoort Utrecht Hilversum

 


Skin Caviar Liquid Lift

La Prairie perfectioneert Skin Caviar Liquid Lift door haar twee krachtigste en meest geavanceerde kaviaaringrediënten voor het eerst in één ongeëvenaard serum te combineren.

Dit serum is verrijkt met Caviar Premier voor een ongeëvenaard liftend effect dat de zwaartekracht trotseert. Tegelijkertijd is het serum verrijkt met Caviar Absolute om zichtbaar volume te herwinnen en de huid nieuw leven te bieden. Tevens bevat de formule het Exclusieve Cellular Complex.Toepassing

Ondergebracht in twee afzonderlijke compartimenten, worden de iconische kaviaarparels en de melkachtige emulsie pas gemengd na het indrukken van de activeringspomp. Het resultaat is een heerlijk aanvoelend serum dat versmelt met de huid en onmiddellijk een gelift gevoel geeft. Na verloop van tijd is de huid zichtbaar gelift en verstevigd en is het volume teruggewonnen. Er ontstaat een nieuwe harmonie in het gezicht. Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na Skin Caviar Essence-in-Lotion. Druk op de pomp en doseer één tot twee druppels in de palm van de hand. Verdeel het serum over gezicht en hals met de vingertoppen, vermijd het gebied rond de ogen. Laat het serum volledig door de huid opnemen alvorens de Skin Caviar crème aan te brengen.


Skin Caviar Liquid Lift is te koop bij the art of skincare

Alle producten La Prairie, klik hier…

The art of skincare is 25 jaar specialist La Prairie behandelingen, klik hier…

La Prairie Facials en tarieven, klik hier…


Skin Caviar Liquid Lift is een product uit de Caviar-serie. In deze serie leveren wij ook de Skin Caviar Luxe Eye Cream, geperfectioneerd met Caviar Premier.

La Prairie Skin Caviar-producten zijn te koop bij the art of skincare.


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak plannen La Prairie Facialsof mail 

info@theartofskincare.nl