Skin Caviar Absolute Filler

Skin Caviar Absolute Filler | La prairie

La Prairie | Skin Caviar Absolute Filler | Te koop


Huidverzorging is een kunstvorm, dat weten wij al 30 jaar. Nu verrast La Prairie ons, ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de iconische Skin Caviar-collectie, met de Skin Caviar Absolute Filler en de tentoonstelling

‘The Art of Caviar’

Skin Caviar Absolute Filler bevat zeer hoog geconcentreerde kaviaaarolie en kaviaarproteïnen. De twee krachtigste ingrediënten die in kaviaar te vinden zijn. Ontwikkeld om het volume en de stevigheid van de huid te verbeteren, leveren ze gezamenlijk rijke voedingsstoffen en vocht, die op meerdere niveaus het celmetabolisme stimuleren.

Skin Caviar Absolute Filler en Essence in Lotion | La Prairie


Als je ouder wordt verandert de celstructuur van de huid en komen fijne lijntjes naar de oppervlakte. La Prairie begrijpt het verouderingsproces en onderzoekt en introduceert al dertig jaar producten en methodes om dit tegen te gaan.

De Skin Caviar-lijn is al een stevige favoriet, maar de laatste toevoeging, de Skin Caviar Absolute Filler is een volkomen verrassing. Deze innovatieve toevoeging aan de Skin Caviar-collectie bevat nieuwe technologie die de lipiden en eiwitten (stoffen die in kaviaar voorkomen) isoleren en zo de verouderende huid te laten herleven.

La Prairie Skin Caviar Absolute Filler is gericht op het verlies van volume in de huid. De dagelijkse moisturizer in schuim, herstelt toon en dichtheid en zorgt voor een verhoogde huidvolheid en geraffineerde contouren.

Skin caviar Absoluut Filler | La Prairie | Te koop


La Prairie organiseert, ter gelegenheid van de introductie van Skin Caviar Absolute Filler, maar ook vanwege het 30 jarig bestaan van de iconische Skin Caviar-collectie, een tentoonstelling van hedendaagse kunst die kaviaar in al zijn facetten interpreteert, onder de titel:
‘The Art of Caviar’

Speciaal voor deze gelegenheid creëerde De Parijse Kunstenaar Paul Coudamy voor La Prairie het kunstwerk ‘Living Cells’, een geometrisch beeldhouwwerk gemaakt van wit staal bedekt met clusters zwarte magnetische kralen, die de zwarte kaviaar nabootsen. De geometrische structuur is bedoeld om veel volume op te nemen met minimale middelen.

De tentoonstelling The Art of Caviar is in juli 2017 in Parijs geïntroduceerd en reist in september naar New York en daarna naar Hong Kong en Shanghai. Neemt u alvast een kijkje?


Skin Caviar Absolute Filler is te koop bij the art of skincare

Alle producten La Prairie, klik hier…

The art of skincare is 25 jaar specialist La Prairie behandelingen

La Prairie Facials en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak plannen La Prairie Facialsof mail 

info@theartofskincare.nl