Overnight Repair Serum

Dermalogica voegt een nieuw product toe aan Age smart©;

Overnight Repair Serum

Overnight Repair Serum | Dermalogica

Dit krachtige serum op basis van Argan- en Rozenolie stimuleert het cellulair huidherstel tijdens de nacht. Het serum vermindert fijne lijntjes en zorgt voor prachtige verheldering van de huid. Breng direct aan op de huid of meng met je moisturizer voor het slapen gaan. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Overnight Retinol Repair

Overnight Retinol Repair Age Smart | Dermalogica

Deze zeer krachtige nachtbehandeling bevordert celvernieuwing en vermindert de tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. 0.5% micro-ingekapseld Retinol helpt de collageenproductie en celvernieuwing te stimuleren. Krachtige peptides en Vitamine C verhelderen de huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen. Het product bevat een bio-energetisch Koperaminozuren-complex dat de huid verstevigt en bijdraagt aan het verminderen van rimpels.

Belangrijk: dit product bevat zeer krachtige ingrediënten en kan daardoor niet door iedereen worden gebruikt. Raadpleeg je Dermalogica huidexpert alvorens het gebruik van dit product. Wanneer Overnight Retinol Repair als nachtverzorging wordt ingezet, gebruik dan overdag minimaal spf30.

Het product wordt gebruikt in combinatie met de unieke Buffer Cream.

Buffer Cream Age Smart | Dermalogica

Deze Buffer Cream zorgt ervoor dat de tolerantie voor Retinol op een gecontroleerde manier kan worden opgebouwd.


Dermalogica AGE smart© producten bevatten geavanceerde ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. AGE smart bestrijdt de huidveroudering en stimuleert de collageenproductie om zo de elasticiteit van de huid te verbeteren en deze zachter, gladder en strakker te maken.

Age Smart | Dermalogica Soest

Het kennen van de huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. Dermalogica Experts van the art of skincare analyseren de huid en brengen de huid zone voor zone in kaart, Face Mapping®. Op deze manier kan nauwkeurig worden vastgesteld welke verzorging het meest geschikt is en hoe huidverbetering kan worden bewerkstelligd.


Overnight Repair Serum en Age smart© is te koop bij the art of skincare en via de webshop

The art of skincare is Dermalogica Expert

Dermalogica Treatments en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl