Overnight Repair Serum

Overnight Repair Serum

Dermalogica voegt een nieuw product toe aan Age smart©;

Overnight Repair Serum

Overnight Repair Serum | Dermalogica

Dit krachtige serum op basis van Argan- en Rozenolie stimuleert het cellulair huidherstel tijdens de nacht. Het serum vermindert fijne lijntjes en zorgt voor prachtige verheldering van de huid. Breng direct aan op de huid of meng met je moisturizer voor het slapen gaan. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Overnight Retinol Repair

Overnight Retinol Repair Age Smart | Dermalogica

Deze zeer krachtige nachtbehandeling bevordert celvernieuwing en vermindert de tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. 0.5% micro-ingekapseld Retinol helpt de collageenproductie en celvernieuwing te stimuleren. Krachtige peptides en Vitamine C verhelderen de huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen. Het product bevat een bio-energetisch Koperaminozuren-complex dat de huid verstevigt en bijdraagt aan het verminderen van rimpels.

Belangrijk: dit product bevat zeer krachtige ingrediënten en kan daardoor niet door iedereen worden gebruikt. Raadpleeg je Dermalogica huidexpert alvorens het gebruik van dit product. Wanneer Overnight Retinol Repair als nachtverzorging wordt ingezet, gebruik dan overdag minimaal spf30.

Het product wordt gebruikt in combinatie met de unieke Buffer Cream.

Buffer Cream Age Smart | Dermalogica

Deze Buffer Cream zorgt ervoor dat de tolerantie voor Retinol op een gecontroleerde manier kan worden opgebouwd.

Profiteer tijdelijk

Bij aankoop van Overnight Repair Serum ontvangt u gratis tijdelijk Overnight Retinol Repair (7 ml)!

Overnight Repair Serum | Dermalogica

Dermalogica AGE smart© producten bevatten geavanceerde ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. AGE smart bestrijdt de huidveroudering en stimuleert de collageenproductie om zo de elasticiteit van de huid te verbeteren en deze zachter, gladder en strakker te maken.

Age Smart | Dermalogica Soest

Het kennen van de huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. Dermalogica Experts van the art of skincare analyseren de huid en brengen de huid zone voor zone in kaart, Face Mapping®. Op deze manier kan nauwkeurig worden vastgesteld welke verzorging het meest geschikt is en hoe huidverbetering kan worden bewerkstelligd.

Dermalogica Treatments behandelingen worden professioneel uitgevoerd door Dermalogica Experts van the art of skincare.

Dermalogica experts | The art of skincare Soest

Dermalogica-behandelingen en tarieven


Wilt u een afspraak maken?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soest

Of stel uw vraag per e-mail


Webshop the art of skincare binnenkort open!


dermalogica_webshop