Nightly Lip Treatment

Wat te doen tegen droge lippen, dunne lippen, lijntjes, veroudering, rimpels

Nightly Lip Treatment

Wij zijn zo blij met Nightly Lip Treatment! Dit fantastische product is een anti-aging lip en lipcontour treatment. Gebruik het ‘s nachts zodat het goed kan intrekken. Het vermindert verticale lijntjes en lachrimpels en maakt de lippen zacht en soepel. Love your lips!

In de maand oktober 2017 20% korting bij the art of skincare

Reserveer hier!

lees onze nieuwsbrief; the art of lip improvement


Onze lippen zijn een belangrijke tool. We gebruiken ze om te lachen, te praten, te zoenen, te eten etcetera. Door de vele bewegingen die onze lippen maken is het logisch dat huidveroudering rondom de mond relatief snel zichtbaar is.

Deze anti-aging lip treatment verstevigt, hydrateert en herstelt de lippen en lipcontouren. De formule vermindert verticale lijntjes en lachrimpels en maakt de lippen zacht en soepel terwijl je slaapt. Indiase Gentiaanwortel verstevigt en zorgt voor volume terwijl Sesamzaad Extract en Kariteboter intensieve hydratatie bieden.

Nightly Lip Treatment | Hoe te gebruiken

Breng het product bij voorkeur ‘s nachts aan met de handige DIY technieken in de verpakking. Door middel van het handige pompsysteem is doseren makkelijk en gebruik je nooit te veel of te weinig product.

 


Nightly Lip Treatment van Dermalogica is nu verkrijgbaar bij the art of skincare. 

Plaats hier uw bestelling.


Dermalogica producten en Dermalogica behandelingen bij the art of skincare.


Wilt u een afspraak maken?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare SoestOf stel uw vraag per e-mail