Skin Caviar | Luxe Cream

Skin Caviar Luxe Cream

Weelderige, verstevigende en liftende crème

Voordelen

– De heilzame werking van kaviaar is nog intenser en krachtiger.
– De huid ondergaat een volledige transformatie en profiteert van optimale lifting en versteviging.
– De huid oogt gedefinieerd, verstevigd en aangespannen, en voelt meer verstevigd en elastisch.

Productdetails

Ruim 30 jaar geleden, in de zoektocht om de meest luxe huidverzorging te creëren, onthulde ­La Prairie de unieke kracht van kaviaar om de huid zichtbaar te voeden en te vernieuwen. Inmiddels heeft La Prairie kaviaar herontwikkeld met de introductie van Caviar Premier. Dankzij deze herontwikkeling van kaviaar maakt Skin Caviar Luxe Cream waar wat voorheen onmogelijk werd geacht en biedt het een unieke dimensie van zintuiglijke luxe, gecombineerd met nooit eerder vertoonde liftende en verstevigende voordelen.

Dompel uzelf onder in een weelderige ervaring met het Skin Caviar-ritueel. Begin, na reinigen en tonifiëren, met Skin Caviar Essence-in-Lotion. Vervolg met Skin Caviar Liquid Lift en eindig met Skin Caviar Luxe Cream dat herontwikkeld is met Caviar Premier.

Gebruik

De vernieuwde Skin Caviar Luxe Cream is een waar feest voor de zintuigen. Het biedt een extravagante ervaring, vanaf de onthulling van de kobaltblauwe pot uit zijn zilveren verpakking tot de kennismaking met de moderne interpretatie van de kenmerkende geur en de uiteindelijke, delicate applicatie. Breng ’s ochtends en ’s avonds aan na reiniging, tonifiëren en aanbrengen van Skin Caviar Essence-in-Lotion en serum. Gebruik, om de zuiverheid van de crème te behouden, de spatel om hiermee een kleine hoeveelheid op de vingertoppen te doseren. Verdeel zijwaarts en opwaarts over het gezicht, de hals en het decolleté, maar niet op het gebied rondom de ogen.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl