Pure Gold | Radiance concentrate

Radiance concentrate

Revitaliserend serum

Voordelen

– Verbetert de uitstraling van de huid direct en op de lange termijn.
– Voorziet de huid van voedingsstoffen.
– Verzacht en egaliseert de huidstructuur.
– Helpt de huid te herstellen en bevordert het gevoel van meer volume door intense hydratatie.
– Egaliseert de teint.
– De huid wordt gerevitaliseerd, gevoed en verrijkt met de gracieuze uitstraling van het gouden uur.

Productdetails

Wanneer de zonnestralen zich uitstrekken over de Zwitserse bergen, is dat het moment waarop schoonheid zich ten volle laat zien – onmiskenbaar. Het is een moment dat een ingetogen glans uitstraalt – een uitstraling als geen ander. Vluchtig is het uur waarop schoonheid wordt verheven tot elegantie – de gracieuze uitstraling van het gouden uur in de kroon van de Alpen.

Geïnspireerd door dit vluchtige moment, probeert La Prairie deze unieke uitstraling na te bootsen en door te geven aan de huid, haar te doordrenken met deze schittering, alsof ze van binnenuit wordt verlicht. Een zeldzaam, onveranderlijk ingrediënt kan deze onmiskenbare schoonheid overbrengen: goud. De warme weerspiegeling van dit edelmetaal is bestand tegen het verstrijken van de tijd, blijvend en constant. Het verleent zijn uitstraling in een warme, golvende beweging.

Pure Gold Radiance Concentrate is een vol serum dat de huid direct en op lange termijn een ongekende glans geeft. De formule, verrijkt met Pure Gold Diffusion System, is ontworpen om de huid te verzachten en de huidstructuur te verfijnen, zichtbaar te revitaliseren en een egale teint te bevorderen.

Gebruik

Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen en tonifiëren. Begin het Pure Gold Ritueel door één of twee druppels uit de pipet op de vingertoppen aan te brengen. Verwarm zachtjes tussen de vingers en masseer met een ronddraaiende beweging in, van het voorhoofd richting de neusbrug, via de wangen naar de jukbeenderen en de kin. Vervolg met Pure Gold Radiance Eye Cream en Pure Gold Radiance Cream.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl