Skin Caviar | Luxe Cream Sheer

Luxe Cream Sheer

Lichtgewicht, verstevigende en lichtgewicht crème

Voordelen

– De heilzame werking van kaviaar is nog intenser en krachtiger.
– De huid ondergaat een volledige transformatie terwijl u slaapt, dankzij buitengewoon liftende en verstevigende voordelen.
– De iconische beleving voor de zintuigen heeft een lichtgewicht textuur die moeiteloos met de huid versmelt en zijdezacht aanvoelt. De huid is gehydrateerd zonder zwaar aan te voelen.

Productdetails

La Prairie herontdekt kaviaar met de introductie van Caviar Premier. Skin Caviar Luxe Cream Sheer is verrijkt met deze herontwikkeling van kaviaar, en heeft een aangename, delicate textuur die legendarische liftende en verstevigende voordelen in een lichtgewicht formule biedt.

Dompel uzelf onder in een weelderige ervaring met het Skin Caviar-ritueel. Begin, na reinigen en tonifiëren, met Skin Caviar Essence-in-Lotion. Vervolg met Skin Caviar Liquid Lift en eindig met Skin Caviar Luxe Cream Sheer, vernieuwd met Caviar Premier.

Gebruik

Skin Caviar Luxe Cream Sheer heeft een luchtige textuur die u moeiteloos aanbrengt op de huid, voor een zijdezacht resultaat. Breng ’s ochtends en ’s avonds aan na reiniging, tonifiëren en aanbrengen van Skin Caviar Essence-in-Lotion en serum. Gebruik, om de zuiverheid van de crème te behouden, de spatel om hiermee een kleine hoeveelheid op de vingertoppen te doseren. Verdeel zijwaarts en opwaarts over het gezicht, de hals en het decolleté, maar niet op het gebied rondom de ogen.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl