Pure Gold | Radiance eye cream

Radiance eye cream

Revitaliserende oogcrème

Voordelen

– Verbetert de uitstraling van de huid direct en op de lange termijn.
– Voorziet het gebied rond de ogen van voedingsstoffen en herstructureert en verzacht de huid.
– Vermindert op langere termijn de zichtbaarheid van donkere kringen.
– Vermindert de zichtbaarheid van zwellingen onder de ogen.
– Hydrateert intensief.
– De huid wordt gerevitaliseerd, gevoed en verrijkt met de gracieuze uitstraling van het gouden uur.

Productdetails

Betoverend en meeslepend: de majestueuze Zwitserse Alpen wekken ontzag. Hun eeuwenoude mineralen, de eindeloze sneeuwkappen en hoge toppen verwonderen samen het hart van hen die het geluk hebben deze te mogen aanschouwen.

Geïnspireerd door het vluchtige moment van het gouden uur in de kroon van de Alpen, probeert La Prairie haar unieke uitstraling na te bootsen en door te geven aan de huid. Een zeldzaam, onveranderlijk ingrediënt kan deze onmiskenbare schoonheid overbrengen: goud. De warme weerspiegeling van dit edelmetaal is bestand tegen het verstrijken van de tijd, blijvend en constant. Het verleent zijn straling in een warme, glanzende beweging.

La Prairie creëert de jeugdige uitstraling met Pure Gold Radiance Eye Cream, verrijkt met het Pure Gold Diffusion System. De huid rond de ogen is direct stralender, wordt intensief gehydrateerd en lijkt na verloop van tijd gedefinieerd.

Gebruik

Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen, tonifiëren en het aanbrengen van het Pure Gold Concentrate. Breng met kloppende bewegingen aan onder het oog en richting de slapen, ga verder boven de wenkbrauwen richting de neusbrug en eindig met kloppende bewegingen onder de wenkbrauw. Masseer de huid met een zachte druk- en rolbeweging totdat de crème volledig door de huid is opgenomen. Vervolg met Pure Gold Radiance Cream, de laatste stap van het Pure Gold Ritueel.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl