Pure Gold | Radiance cream

Radiance cream

Revitaliserende hydraterende crème

Voordelen

– Verbetert de uitstraling van de huid direct en op de lange termijn.
– Voorziet de huid van voedingsstoffen.
– Egaliseert en verzacht de huidstructuur.
– Helpt bij herstel van de huid en het verbeteren van het volume.
– Hydrateert intensief.
– De huid wordt gerevitaliseerd, gevoed en verrijkt met de gracieuze uitstraling van het gouden uur.

Productdetails

Wanneer de zonnestralen zich uitstrekken over de Zwitserse bergen, is dat het moment waarop schoonheid zich ten volle laat zien – onmiskenbaar. Het is een moment dat een ingetogen glans uitstraalt – een uitstraling als geen ander. Vluchtig, het is het uur waarop schoonheid wordt verheven tot elegantie – de gracieuze uitstraling van het gouden uur in de kroon van de Alpen.

Geïnspireerd door dit vluchtige moment, probeert La Prairie deze unieke uitstraling na te bootsen en door te geven aan de huid, haar te doordrenken met deze schittering, alsof ze van binnenuit wordt verlicht. Een zeldzaam, onveranderlijk ingrediënt kan deze onmiskenbare schoonheid overbrengen: goud. De warme weerspiegeling van dit edelmetaal is bestand tegen het verstrijken van de tijd, blijvend en constant. Het verleent zijn straling in een warme, glanzende beweging

Deze rijke, luxueuze crème herstelt de teint met de uitstraling van puur goud en geeft de huid een glans terug die door de tijd is vervaagd. Deze crème, verrijkt met Pure Gold Diffusion System, voorziet de huid van voedingsstoffen, verzacht de huid, verfijnt haar textuur, kalmeert en hydrateert intensief.

Gebruik

Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen, tonifiëren en het aanbrengen van het Pure Gold Concentrate en Pure Gold Eye Cream. Begin met een vloeiende beweging tussen de wenkbrauwen, ga richting het voorhoofd en verder richting de slapen, via de jukbeenderen naar het puntje van de neus, beweeg omlaag naar de kaaklijn en de kin. Eindig door met één hand rond de mond te bewegen. Herhaal deze beweging totdat de crème volledig door de huid is opgenomen.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl