Hydra3 Regenetic

Valmont Hydra3 Regenetic te koop bij the art of skincare Soest

De Hydra 3 lijn Valmont regenetic is ontworpen voor de huid die tekenen vertoont van een tekort aan vocht.

Valmont Hydra3 producten

Alle producten van Valmont bevatten enkel de beste ingrediënten om elke huid optimaal te verzorgen en te voorzien in de behoeften van uw huid. De Valmont Hydra 3 regenetic lijn is speciaal ontworpen voor elk huidtype dat hydratatie nodig heeft en anti-aging kan gebruiken. Door beide producten samen te gebruiken, krijgt u het meest optimale resultaat. Het is de eerste stap naar een vernieuwde, gehydrateerde huid.

Valmont Hydra3 Regenetic Cream

Deze langdurig werkende crème voorziet de huid van een waterreserve door de DNA liposomen en hoge concentraties van hyaluronzuur. De Valmont Hydra 3 Regenetic Cream bereikt de drie huidlagen de hoornlaag, de epidermis en de dermis, waardoor het een driedimensionale werking heeft. Fijne lijntjes worden opgevuld, de huid ziet er voller en jeugdiger uit en voelt weer comfortabel aan. De natuurlijke glans keert terug en op de langere termijn blijft uw huid er gezond uitzien. Het is de ideale Valmont gezichtsverzorging voor de huid die tekenen van veroudering toont en een vochtprobleem heeft. De crème is daarnaast te gebruiken in combinatie met de Valmont Hydra 3 Regenetic Serum.

Valmont Hydra3 Regenetic Serum

Het slimste Valmont serum dat het Zwitserse cosmeticamerk heeft ontwikkeld in de lijn Hydra 3 Regenetic Valmont. Het Valmont Hydra 3 Regenetic Serum fungeert als vochttrainer voor de huid en leert hoe de hydratatie van de huid op peil gehouden moet worden. Het serum heeft een liftende en opvullende werking, zodat tekenen van vermoeidheid verdwijnen en rimpels worden opgevuld. Door het gebruik van het serum wordt de huid ongelooflijk zacht en keert de natuurlijke gloed terug. In combinatie met de Valmont Hydra 3 Regenetic Cream creëert u een onoverwinnelijk duo in de strijd om een jonge uitstraling te behouden.


Valmont Hydra3 Regenetic is te koop bij the art of skincare

Valmont Rituelen en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl