Hydro Masque Exfoliant

Hydro Masque Exfoliant Dermalogica, 2-in-1 gezichtsmasker

2-in-1 gezichtsmasker

-Hydratatie en exfoliatie in slechts 5 minuten
-Voor een gehydrateerde, stralende huid
-Voor alle huidtypes
-Voor de droge, gedehydrateerde huid
-Met bamboe bolletjes (spheres)

Productinformatie

Wanneer je huid droog aanvoelt heeft je huid vaak meer nodig dan alleen hydratatie: je huid heeft ook exfoliatie nodig.
Één van de redenen waarom je gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aanvoelt, is door de opeenhoping van dode huidcellen op het huidoppervlak. De oplossing? Hydro Masque Exfoliant: een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die synergetisch werkt op exfoliatie en hydratatie dankzij een simpele stap. De tweevoudige formule verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van de huid en stimuleert tegelijkertijd de celvernieuwing van de huid wat ervoor zorgt dat de hydraterende ingrediënten gemakkelijker door de huid kunnen dringen voor een optimale werking. Het resultaat? Een stralende, gehydrateerde huid!
Hydro Masque Exfoliant is: vegan, dierproefvrij, glutenvrij en vrij van microplastics, synthetische kleur- en geurstoffen en gedenatureerde alcohol.

Gebruik

Breng een royale hoeveelheid aan op gereinigd gezicht en hals. Vermijd de oogcontouren. Masseer het gezichtsmasker licht in totdat de bolletjes verdwijnen. Laat vervolgens het masker activeren voor 3-5 minuten en spoel grondig af met water. Breng daarna je favoriete Dermalogica moisturiser aan. Gebruik Hydro Masque Exfoliant tweemaal per week.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl