AWF5 Complex

Rimpels tegengaan en huid verstevigen met Valmont


AWF5 Complex Valmont | Nu te koop in Soest, Baarn, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en...


Valmont introduceert AWF5 Complex

In haar voortdurende zoektocht naar innovatie, introduceert high-end beautymerk Valmont de AWF5 collectie. AWF staat voor ‘Anti-wrinkle & Firmness’, een concept met twee lijnen om de meest zichtbare tekenen van veroudering met absolute precisie te bestrijden. Het cijfer ‘vijf’ achter de letters staat voor de effectiviteit tot de vijfde macht dankzij een exclusief complex van vijf actieve ingrediënten gericht op de vijf belangrijkste factoren in de dermis (onderste huidlaag). De lijnen bestaan uit een serum, crème en oog crème.AWF5 combineert vijf geavanceerde ingrediënten die zich richten op vijf key factoren in weefsel dat zich buiten de cellen bevindt in de onderste huidlaag, zoals bijvoorbeeld bindweefsel.

Door zich te richten op alle elementen van de huid versterkt het AWF5 complex de huidstructuur die het gezicht een glad en vol uiterlijk geven. De vijf key ingrediënten die worden gebruikt zijn: vitamine C, fibro-boost, peptide cocktail, Densi-Derm en GAG booster. Vitamine C is een antioxidant die de huidstructuren beschermt. De peptide cocktail elimineert rimpels door vernieuwing van weefsel en nieuwe cel aanmaak te stimuleren. Fibro-boost geeft een boost aan de productie van collageen en elastine. Densi-Derm zorgt voor een goede verbinding tussen de vezels en de weefsels buiten de cellen. De GAG’s (glycosaminoglycanen) productie wordt verhoogd door het elementen te verschaffen die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van glycosaminoglycanen.

De AWF5 bestaat uit de V-LINE lifting en V-SHAPE filling collectie.

De AWF5 bestaat uit de V-LINE lifting en V-SHAPE filling collectie. Beiden lijnen bevatten een serum, crème en oog crème. De collectie kan apart en gecombineerd van elkaar gebruikt worden, afhankelijk van de huidbehoefte. De V staat voor de contouren van een perfect gezicht, V voor victorie in veroudering en V van Valmont.

AWF5 Complex Valmont | Nu te koop in Soest, Baarn, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en...


AWF5 Complex is te koop bij the art of skincare

Valmont Rituelen en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl