Age Reversal Eye Complex

Een revolutionaire vermindering van huidveroudering, Age Reversal Eye Complex!

Nu, tot 18 februari 2017 20% korting op oogverzorgende producten van Dermalogica bij the art of skincare! Laat u adviseren door onze experts en ontdek welk product het beste bij u past en maak kennis met de nieuwste oogverzorgingsmethoden.

Hoe komt het dat tekenen van veroudering het eerst te zien zijn rond de ogen?

Age Reversal Eye Complex | Dermalogica

Onze huid is het dunst rond de ogen. Vrije radicalen breken de collagene en elastine vezels af die de huid glad en strak houden. Talgklieren zorgen ervoor dat op de huid aangebrachte schadelijke stoffen en chemicaliën uit het milieu niet door kunnen dringen. Echter, de huid heeft rond de ogen minder talgklieren.

Voeg daar de jaren van het dichtknijpen van je ogen tegen de zon, laat naar bed gaan, tekort aan slaap en onvoldoende bescherming tegen milieu-invloeden aan toe, dan is het niet zo verwonderlijk dat de huid rond je ogen je leeftijd verraadt.

Age Reversal Eye Complex | oogcrème

Dermalogica’s Age Reversal Eye Complex is een nieuwe, uiterst effectieve crème met retinol die de veel voorkomende tekenen van huidveroudering herstelt. Daarbij staan rimpels zonder enige twijfel op de eerste plaats. Op de voet gevolgd door donkere kringen en wallen door hyperpigmentatie. Overgevoeligheid door tekort aan vocht kan deze symptomen versterken.

Deze revolutionaire oogcrème draait de tekenen van huidveroudering terug!

Aanbrengen oogverzorging

Maak kennis met Age Reversal Eye Complex!

Dermalogica Treatments behandelingen worden uitgevoerd door Dermalogica Experts van the art of skincare. Maak snel een afspraak, profiteer van de korting en ontdek de voordelen van goede oogverzorging.

Dermalogica experts | The art of skincare Soest

Dermalogica-behandelingen en tarieven


Dermalogica webshop


Wilt u een afspraak maken?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soest

Of stel uw vraag per e-mail


Webshop the art of skincare binnenkort open!