Skin Caviar Luxe Cream

Skin Caviar Luxe Cream | La Prairie | Nu te koop bij The art of Skincare

Een meesterwerk van kaviaarwetenschap

Met de lancering in 1987 maakte La Priairie de gedurfde keuze om Caviar Extract te gebruiken, gewonnen vanuit de rijke diepten van de zee om de huid met de bron van leven te bezielen. De Skin Caviar Collection blijft na 30 jaar nog steeds verrassen, en evolueert sinds haar oprichting om consequent exceptionele lifting en versteviging te bieden, gecombineerd met stijlvolle prestaties. Met continu onderzoek en nieuwe technologische ontwikkelingen kwam Caviar Water gevolgd door Caviar Absolute. Caviar Premier luidt nu een nieuw tijdperk van Caviar Wetenschap in.


La Priarie’s revolutionaire kaviaarwetenschap verrijkt het natuurlijke kaviaarextract met Caviar Mimetics. Caviar Premier is het krachtige resultaat van deze formidabele innovatie. Met Caviar Premier wordt het volledige potentieel van kaviaar voor de eerste keer benut, waardoor de grenzen van de prestaties worden verlegd.

Skin Caviar Luxe Cream | Lift en verstevigd de huid

Skin Caviar Luxe Cream, geperfectioneerd met deze nieuwe vorm van kaviaar, biedt ongeëvenaarde zichtbare resultaten. Gecombineerd met het Exclusieve Cellular Complex van La Prairie, dat gebruik maakt van geavanceerd biotechnisch onderzoek om nieuw leven en energie terug te geven aan cellen waar schoonheid geboren is, biedt het een fenomenale formule voor legendarisch liften en verstevigen. De voordelen van Caviar worden versterkt en vergroot. De huid ondergaat een totale transformatie. Functies worden ondersteund en versterkt. De huid wint aan stevigheid en soepelheid.

Skin Caviar Luxe Cream

Lift en verstevigd de huid, helpt de zichtbaarheid van elasticiteit en aanspanning te herstellen, verzacht en verfijnt de huidstructuur.


Skin Caviar Luxe Cream is te koop bij the art of skincare

Alle producten La Prairie, klik hier…

The art of skincare is 25 jaar specialist La Prairie behandelingen

La Prairie Facials en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl