Skin Caviar The Mist

Skin Caviar The Mist

Verfrissende, energiekrachtige en glad aandoende gezichtsspray

Onmisbare reisgenoot voor in de zomer die de huid de hele dag door verfrist, energie geeft en glad maakt. De ultrafijne emulsietextuur en een parfumvrije formule kan over de make-up worden aangebracht, en biedt tevens UV-bescherming. Ontdek het dauwfrisse effect.

Voordelen

-Voorkomt trans-epidermaal waterverlies
-Helpt hydratatie te behouden.
-Verfrist de huid
-Maakt de huid energiek en glad.

Productdetails

Caviar Hydroessence, rijk aan herstructurerende eiwitten, helpt de dorstige huid de broodnodige hydratatie te geven. Caviar Micro-Nutrients is een ultra-rijke cocktail van meer dan 300 verschillende natuurlijke voedingsstoffen, waaronder energierijke moleculen, die bijdragen aan het stimuleren van de energie van de huid.

Gebruik

Spuit het op uw gezicht met gesloten ogen als laatste stap in uw huidverzorgings-, teint- en UV-beschermingsritueel en herhaal dit indien gewenst gedurende de dag.

Gemaakt van recyclebaar glas, met de kenmerkende kobaltblauwe tint van de Skin Caviar Collection, is de fles lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Genesteld in de bodem van een tas, handbagage of tote, kan het op elk moment tevoorschijn worden gehaald voor een snelle, verfrissende spritz van heerlijke kaviaar.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl