Skin Caviar | Luxe Eye Cream

Luxe Eye Cream

Liftende en verstevigende oogcrème

Voordelen

– De delicate huid van de onderste en bovenste oogleden is intens gehydrateerd, voor een ongeëvenaard comfortabel gevoel.
– De iconische beleving voor de zintuigen bevat een moderne interpretatie van Skin Caviar’s kenmerkende geur en een zijdezachte textuur die moeiteloos aanbrengt en direct door de huid wordt opgenomen.

Productdetails

Skin Caviar Luxe Eye Cream, geperfectioneerd met Caviar Premier, is de belichaming van wetenschap en luxe voor de ogen. Deze krachtige formule bevat de bijzonder liftende en verstevigende voordelen van Caviar Premier om tekenen van veroudering in de meest delicate zone van het gezicht te bestrijden: het verlies van stevigheid en elasticiteit, de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes, een droge huid en kringen onder de ogen. Deze luxe crème wordt snel opgenomen en zorgt ervoor dat de delicate huid rondom de ogen er glad en stevig uitziet, met een zijdezacht resultaat.

Gebruik

Breng ’s ochtends en ’s avonds Skin Caviar Luxe Eye Cream aan, na het reinigen, het aanbrengen van toner en lotion op het gezicht en het aanbrengen van oogserum op het gebied rondom de ogen. Breng met de bijgeleverde zilveren spatel een kleine hoeveelheid aan op de vingertop. Breng kloppend aan onder uw ogen, van de binnenste naar de buitenste ooghoek en werk verder naar boven, kloppend op het bovenste ooglid, van de buitenste naar de binnenste ooghoek. Verdeel voorzichtig rondom de ogen totdat het product volledig is opgenomen.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl