Skin Caviar | Luxe Sleep Mask

Luxe Sleep Mask

Verstevigend en liftend crèmemasker voor de nacht

– De heilzame werking van kaviaar is nog intenser en krachtiger.
– De huid ondergaat een volledige transformatie terwijl u slaapt, dankzij buitengewoon liftende en verstevigende voordelen.
– Hydratatie die overdag verloren is gegaan wordt aangevuld, waardoor de aanspanning en elasticiteit van de huid worden verbeterd.

Productdetails

La Prairie herontdekt kaviaar met de introductie van Caviar Premier. Skin Caviar Luxe Sleep Mask, verrijkt met deze herontwikkeling van kaviaar, is eenvoudig aan te brengen, versmelt onmiddellijk met de huid en biedt buitengewoon liftende en verstevigende voordelen terwijl u slaapt.

Geniet met Skin Caviar van een weelderig avondritueel. Begin, na reinigen en tonifiëren, met Skin Caviar Essence-in-Lotion. Vervolg met Skin Caviar Liquid Lift en Skin Caviar Luxe Sleep Mask, verrijkt met Caviar Premier.

Gebruik

Het vernieuwde Skin Caviar Luxe Sleep Mask biedt een heerlijk moment van luxe. Gebruik ’s avonds na reiniging, tonifiëren, Skin Caviar Essence-in-Lotion en serum. Breng een ruime hoeveelheid aan op wangen, voorhoofd en kin. Gebruik het meegeleverde Skin Caviar-penseel, verdeel over het hele gezicht, maar niet op het gebied rondom de ogen. Breng opwaarts aan op het voorhoofd, zijwaarts op de wangen en neerwaarts op de neus en kin. Laat volledig drogen. Reinig het penseel na ieder gebruik met water en zeep.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl