Skin Caviar Complexion | Powder Foundation

Powder Foundation

Compact foundation met kaviaar

Voordelen

– Verfijnt de huidstructuur, verzacht de zichtbaarheid van lijntjes en rimpeltjes en vermindert de zichtbaarheid van poriën.
– Beschermt de huid tegen uv-stralen.
– Behoudt het hydratatieniveau in de huid, voor een comfortabel gevoel.

Productdetails

Skin Caviar Powder Foundation gaat verder dan make-up alleen. Het is de eerste poederfoundation verrijkt met kaviaarextract voor een perfecte teint.

Skin Caviar Powder Foundation versmelt met de huid en hult haar in een zijdeachtige sluier van teintverbeterende kleur. Het brengt aan als een romige basis met een kasjmierzachte finish als resultaat. De foundation biedt elke gewenste dekking en de hele dag door een matte, maar stralende, frisse uitstraling. Dankzij de strak vormgegeven blauwe verpakking met twee spiegels – zowel een normale als vergrotende spiegel – is het de ideale oplossing voor een ongeëvenaarde teint.

Gebruik

Breng deppend en licht draaiend aan met de bijgeleverde zijdezachte poederdons of met La Prairie’s Powder Foundation-penseel. Begin bij het voorhoofd, richting de neusbrug, over beide wangen tot aan de kin. Vervaag bij de haarlijn en rond de neus, vermijd hierbij de wenkbrauwen. Vervaag daarna goed rondom de mond, de kaaklijn en de hals voor een onberispelijk resultaat.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl