Skin Caviar Complexion | Perfect Concealer

Perfect Concealer

Perfectionerende corrector

Voordelen

Verzacht fijne lijntjes direct en op langere termijn.

– Behandelt op langere termijn donkere kringen en vermindert direct de zichtbaarheid van zwellingen onder de ogen.
– Verheldert het gebied rondom de ogen onmiddellijk.
– Corrigeert en egaliseert de teint direct en biedt een op te bouwen medium dekking.
– Biedt onmiddellijke hydratatie voor een direct comfortabel gevoel en hydrateert op langere termijn.

Productdetails

La Prairie heeft haar kaviaarexpertise gebruikt om Skin Caviar Perfect Concealer te creëren. Deze luchtige, romige, vloeibare concealer speelt in op de behoefte naar onmiddellijke perfectie en verzorging op de lange termijn, door onmiddellijke huidverbetering en langdurige huidverzorgende voordelen te bieden – voor de perfecte oogopslag. Met perfect natuurgetrouwe kleuren is Skin Caviar Perfect Concealer de ideale finishing touch voor uw Skin Caviar Complexion-ritueel.

Gebruik

Skin Caviar Perfect Concealer is de perfecte combinatie van een concealer en een oogverzorging, en brengt moeiteloos aan waarna het gehele gebied rondom de ogen wordt verzacht, gecorrigeerd en verhelderd.

De concealer versmelt moeiteloos met de huid en geeft het gebied rondom de ogen een stralende, frisse uitstraling. De stilistische, kobaltblauwe verpakking bevat een verkoelend metalen uiteinde om zwellingen onder de ogen zachtjes weg te masseren en een innovatieve ring voor de perfecte dosering. Het geïntegreerde ronde penseel is speciaal ontworpen voor de vormen van de oogcontour en zorgt voor een nauwkeurige, onberispelijke applicatie – voor ongeëvenaarde teintperfectie.

Aanbrengen na reiniging, tonifiëren en het liftende en verstevigende Skin Caviar huidverzorgingsritueel. Gebruik na het aanbrengen van de Skin Caviar Foundation van uw keuze of voor de Skin Caviar Powder Foundation.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl