Platinum Rare | Haute Rejuvenation protocol

Haute Rejuvenation protocol

Intensieve huidverjongende gezichtsbehandeling

Voordelen

– Richt zich op de belangrijkste verjongingsprocessen in de huidlagen om alle zichtbare tekenen van huidveroudering te verzachten.
– Beschermt tegen externe stressfactoren en irriterende stoffen om een jeugdig, verjongd uiterlijk van de huid te helpen behouden.
– Helpt de dichtheid van de huid te herstellen voor jeugdige contouren.
– Draagt bij aan een vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes.
– Bevordert het behoud van stevigheid en elasticiteit van de huid.
– Herstelt zichtbaar het volume van de huid.
– Biedt een egale teint en een jeugdige uitstraling.

Productdetails

Geïnspireerd door haar herkomst en gebaseerd op de huidbiologie van de 21e eeuw, creëerde La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol. Een intensieve behandeling van een maand, die de huid zichtbaar verjongt en helpt om de afname en afbraak die met het ouder worden gepaard gaan te compenseren. Met Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol bereikt de wetenschap van ultieme verjonging haar hoogtepunt.

De opaalachtige formule, geactiveerd door de schoonheid van platina, wordt opgenomen door het huidoppervlak waarna het transformerende werk begint. De delicate, kenmerkende geur van de Platinum Rare Collection zet de toon voor een huidverjongende ervaring, terwijl de huid hersteld, verzacht en verstevigd aanvoelt.

Gebruik

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol is een intensief protocol van een maand, dat met tussenpozen vier keer per jaar kan worden gebruikt om de huid tussen elke behandeling weer in balans te brengen.

Het Protocol bestaat uit drie flacons. Voor het eerste gebruik plaatst u de eerste flacon in de Platina Katalysator. Draai ter activatie de flacon met de klok mee, waardoor de Platinum Surge wordt geactiveerd die de geconcentreerde fase met de heldere fase van de formule vermengt. Neem de flacon en schud deze krachtig, en plaats deze weer in de Katalysator.

Neem de pipet en knijp in het bolletje om de lucht volledig uit de pipet te drukken. Terwijl u in het bolletje knijpt, plaatst u deze in de flacon en laat u de pipet de formule opnemen. Neem de pipet uit de flacon en knijp er eenmaal in om een royale dosis op de vingertoppen aan te brengen. Pas de La Prairie Signature Prelude movement toe met het Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol van La Prairie.

Begin met een royale druppel en verwarm deze zachtjes tussen de vingers. Breng voorzichtig aan op het voorhoofd, over de neusbrug, de wangen via de kaaklijn naar de kin, totdat het product volledig is opgenomen. Om het Haute-Rejuvenation Protocol te vervolgen, neemt u na 10 dagen, of zodra de eerste flacon leeg is, een tweede flacon en verwijdert u de dop. Plaats de pipet van de lege flacon in de nieuwe flacon. Gooi de oude flacon weg.

Plaats de nieuwe flacon op de Platina Katalysator en herhaal de activeringsstappen. Gebruik tot deze leeg is en herhaal met de derde flacon. Het Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol sluit naadloos aan op het Platinum Rare Ritueel. Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen en tonifiëren Platinum Rare Cellular Life-Lotion om de huid te ontgiften en vervolg met het Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol om de huidverjonging van binnenuit te stimuleren. Breng ’s ochtends Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir of ’s avonds Platinum Rare Cellular Night Elixir aan en vervolg met Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir.

Sluit het ritueel af met Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream en Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream om de cyclus van verjonging voort te zetten.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl