Platinum Rare | Haute Rejuvenation night elixer

Haute Rejuvenation night elixer

Huidverjongend concentraat voor de nacht

Voordeel

– Stimuleert het ontgiftingsproces.
– Helpt de huid ademen.
– Biedt voedingsstoffen voor de huid.
– Verhoogt het natuurlijke afweervermogen van de huid.
– De structuur en stevigheid van de huid worden verbeterd, de verschijning van lijntjes en rimpels wordt zichtbaar verminderd en de huid krijgt een jeugdige uitstraling.

Productdetails

Platinum Rare Cellular Night Elixir overtreft alles wat u dacht te weten over een jeugdige huid. Een unieke formule die het resultaat is van La Prairie’s vooruitstrevende wetenschappelijke onderzoek en gedurfde innovaties en u laat ontwaken met een getransformeerde huid.

Gebruik

Vanaf het moment van aanbrengen omhult de textuur de huid met een beschermend laagje dat zo zacht aanvoelt als kasjmier. Gebruik ’s avonds na het reinigen en tonifiëren. Knijp langzaam in het pipet en breng een enkele druppel aan in uw handpalm. Verdeel met de vingertoppen zacht over het hele gezicht, vermijd de ogen. Laat volledig opnemen door de huid. Beleef het hoogtepunt van verjonging met het avondritueel van Platinum Rare. Begin na het reinigen en tonifiëren met Platinum Rare Cellular Life-Lotion om de huid voor te bereiden. Vervolg met Platinum Rare Cellular Night Elixir en Platinum Rare Haute-Rejuvention Eye Elixir, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream en eindig met Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl