Nieuw! Skin Caviar Luxe Cream

Nieuw! Skin Caviar Luxe Cream

Intensief herstellend extract

De nieuwe La Prairie Skin Caviar Luxe Cream biedt een buitengewoon tastbare ervaring. De rijke, ivoorkleurige crème brengt moeiteloos aan op de huid voor een fluweelzacht resultaat.

Voordelen

-Bij dagelijks gebruik lift Skin Caviar Luxe Cream de gezichtshuid en verbetert deze haar stevigheid en elasticiteit.
-Fijne lijntjes verminderen.
-De huid is gladder, gevoed en gehydrateerd.

Productdetails

Door Caviar Micro-Nutrients en Caviar Premier te combineren, hebben de wetenschappers van the House een formule ontwikkeld die de stofwisseling van de huid ondersteunt voor herstel van een jeugdige huidstructuur. Caviar Premier helpt bij het opstarten van vernieuwing, terwijl Caviar Micro-Nutrients energie levert om deze processen te optimaliseren. De formule is verder verrijkt met La Prairie’s gepatenteerde Exclusive Cellular Complex™ dat de kracht van kaviaar versterkt. Een buitengewone synergie die de huid lift, verstevigt, egaliseert en voedt. De huid wordt verrijkt met nieuw leven.

Gebruik

Breng ’s ochtends en ’s avonds aan na reiniging, tonifiëren en het aanbrengen van lotion, serum en oogbehandeling. Doseer met de spatel een kleine hoeveelheid op de vingertoppen. Verdeel gelijkmatig over gezicht en hals en vermijd daarbij het gebied rondom de ogen. Volledig laten intrekken. Gebruik ’s ochtends UV-bescherming.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl