Multi-Active Toner

Multi-Active Toner Dermalogica

Verfrissende toner

-Hydrateert de huid optimaal en herstelt de vochtbalans
-Bevordert een betere opname van de daaropvolgende moisturizer.
-Voor een gehydrateerde huid
-Voor alle huidtypes

Productinformatie

Multi-active Toner is een musthave voor iedereen! Deze verfrissende toner zorgt voor optimale hydratatie van de huid en herstelt de vochtbalans van de huid. Door het gebruik van een toner help je de huid voor te bereiden op een betere opname van je moisturizer. Gebruik de toner als voorbereiding op de volgende stap in je skincare routine of gebruik deze gedurende de dag wanneer je huid droog aan voelt of wanneer verfrissing gewenst is voor een hydratatie boost. Perfect tijdens een dagje op het strand of in het vliegtuig!
Multifunctioneel! Wist je dat Multi-active Toner multifunctioneel is? Niet alleen hydrateert de spray het gezicht. Het product kan ook als snelle bodyspray gebruikt worden na het douchen en kan zorgen voor stralende lokken als je last het van droog haar. Spray de toner na het wassen op handdoek droog haar en ervaar een hydratatieboost!

Gebruik

Spray direct over het hele gezicht en de hals na het uitvoeren van de dubbele reinigingsroutine van Dermalogica. Houdt hierbij de ogen gesloten. Vervolg met de geadviseerde Dermalogica Moisturizer. Ideaal voor op reis en gedurende de dag als verfrisser.

Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

of mail 

info@theartofskincare.nl