Daily Superfoliant

Nieuw! Daily Superfoliant | Dermalogica

Daily Superfoliant: ontgift – polijst – beschermt!

Ontgiften, polijsten en beschermen is de nieuwe heilige drie-eenheid waarmee Dermalogica onze huid wil beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het is een feit dat luchtvervuiling een versnelde huidveroudering veroorzaakt. Vervuilde deeltjes van bijvoorbeeld fijnstof of uitlaatgassen belanden op onze huid en omdat ze kleiner zijn dan poriën blijven ze niet op de huid liggen  maar kunnen tot diep in de huid doordringen. Het gevolg is een snelle huidveroudering, vermindering van het vitamine E-gehalte in de huid tot wel 25%  en een verhoogde kans op hyperpigmentatie.

Dermalogica heeft een nieuw product ontwikkeld om deze schade te voorkomen en/of te beperken. Daily superfoliant ontgift, exfolieert en beschermt  zodat de huid een gezonde uitstraling krijgt.

Voortgekomen uit de innovatieve technologie van Dermalogica ’s bestseller Daily Microfoliant is Daily Superfoliant mild genoeg voor dagelijks gebruik, maar krachtig genoeg voor onmiddellijk zichtbaar resultaat. Daily Superfoliant is een uitbreiding op de succesvolle Age Smart-collecte

Age Smart | Dermalogica
Age Smart

Maak kennis met Daily Superfoliant.


Daily Superfoliant vraagt om een huidanalyse van een Dermalogica-expert voordat er kan worden gestart met het (dagelijks) exfoliëren waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de huid een gezonde en gladde uitstraling krijgt.


Daily Superfoliant is te koop bij the art of skincare en via de webshop

The art of skincare is Dermalogica Expert

Dermalogica Treatments en tarieven, klik hier…


Wilt u een afspraak maken, of een product bestellen?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soestof mail

info@theartofskincare.nl