Daily Superfoliant

Nieuw! Daily Superfoliant | Dermalogica

Daily Superfoliant: ontgift – polijst – beschermt!

Ontgiften, polijsten en beschermen is de nieuwe heilige drie-eenheid waarmee Dermalogica onze huid wil beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het is een feit dat luchtvervuiling een versnelde huidveroudering veroorzaakt. Vervuilde deeltjes van bijvoorbeeld fijnstof of uitlaatgassen belanden op onze huid en omdat ze kleiner zijn dan poriën blijven ze niet op de huid liggen  maar kunnen tot diep in de huid doordringen. Het gevolg is een snelle huidveroudering, vermindering van het vitamine E-gehalte in de huid tot wel 25%  en een verhoogde kans op hyperpigmentatie.

Dermalogica heeft een nieuw product ontwikkeld om deze schade te voorkomen en/of te beperken. Daily superfoliant ontgift, exfolieert en beschermt  zodat de huid een gezonde uitstraling krijgt.

Nu ter introductie t/m 18 april 20% korting!!

Voortgekomen uit de innovatieve technologie van Dermalogica ’s bestseller Daily Microfoliant is Daily Superfoliant mild genoeg voor dagelijks gebruik, maar krachtig genoeg voor onmiddellijk zichtbaar resultaat. Daily Superfoliant is een uitbreiding op de succesvolle Age Smart-collecte

Age Smart | Dermalogica
Age Smart

Ontdek ook de skin pollution index. Nieuwsgierig hoe het werkt? Maak dan een afspraak voor meer uitleg.

Maak kennis met Daily Superfoliant.

Daily Superfoliant vraagt om een huidanalyse van een Dermalogica-expert voordat er kan worden gestart met het (dagelijks) exfoliëren waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de huid een gezonde en gladde uitstraling krijgt.

Dermalogica Treatments behandelingen worden uitgevoerd door Dermalogica Experts van the art of skincare. Bent u benieuwd naar de conditie van úw huid? Maak dan een afspraak en ontvang tot en met 18 april een 20% korting op Daily Superfoliant van Dermalogica.


Dermalogica experts | The art of skincare Soest

Dermalogica-behandelingen en tarieven


Dermalogica webshop


Wilt u een afspraak maken?

Bel 035 6024620

Afspraak maken met The art of skincare Soest

Of stel uw vraag per e-mail


Webshop the art of skincare binnenkort open!