Acnetherapie


Acnetherapie Acne behandelingen huidverzorgingsinstituut Soest Baarn Hilversum Utrecht Amersfoort

Acne, vrijwel iedereen krijgt er wel eens mee te maken.  Acne vulgaris oftewel acne is de medische term voor (jeugd)puistjes. De meeste mensen krijgen tijdens de puberteit last van acne, maar acne kan ook pas later optreden, wanneer u de puberteit al ver voorbij bent.

The Art of Skincare weet welke aanpak er nodig is voor de behandeling van acne. Wij behandelen alle vormen van acne met het doel om de ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Daarnaast geven wij adviezen waarmee de cliënt zelf de acne kan aanpakken.

Hoe vaak en hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de mate van acne. Bij een milde vorm zal een maandelijkse behandeling voldoende zijn. Wanneer er sprake is van actieve ontstekingen, zal de behandelfrequentie hoger zijn en wordt er iedere week / 2 weken behandeld. Wanneer de huidconditie verbetert en de actieve ontstekingen minder worden, zal de behandelfrequentie afnemen.

€49.50   45 minuten

Wanneer je aanvullend verzekerd bent worden acnebehandelingen (grotendeels) vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding je heeft.


Lid van Anbos – brancheorganisatie schoonheidsverzorging – en in het bezit van een AGB-code. logo_anbos


Wilt u een afspraak maken?

Bel 035 6024620

Afspraak plannen La Prairie Facialsof mail 

info@theartofskincare.nl